Wil de LHV huisartsen helpen?

De LHV is al enige tijd bezig de zwakke dijken die het tegen de overmacht van het “schadeverzekeraars geld” heeft opgeworpen, te ontmantelen. De schadeverzekeraars hebben die verdedigingswerken met de trefzekere wapens van de afpersing(wurgcontracten) gebombardeerd en het LHV bestuur heeft geholpen die te beslechten door ze van binnenuit op te blazen. 

Ik geloof dan ook niet dat de veranderingen voor huisartsen vanuit de LHV zullen komen. De LHV heeft een uitgeputte boodschap, die niets nieuws genereert. Het ziet de echo aan voor haar eigen stem, en de stem van een ander voor haar eigen stem. Ik hoop en geloof niet dat dit het lot van de huisartsen is maar ze zitten er wel mee opgezadeld. Het fundamentele probleem van de LHV is dat het techno bureaucratisch vergif consumeert als ware het heilzaam voedsel.

Neem bijvoorbeeld de toepassing van de neoliberale politiek, die NZa, NMA, VWS en CVZ hartstochtelijk prediken. Dit Kwartet is rigoureus dicterend en de Overheid speelt daarbij een fundamentele rol. Zorgverleners – en niet alleen huisartsen – krijgen dit recept opgelegd, en beschikken op bestuurlijk niveau zelfs over enige vurige, zeer overtuigde “advocaten” die beweren dat dit de redding van de Nederlandse gezondheidszorg zal zijn.

Een gezondheidszorg die verdwijnt als subject van de economie en deze verandert in de rechter en gendarme, in de politieagent die elke rebellie afstraft van de kant van de zorgverleners en patiënten.

De huidige politiek ziet cijfers en ziet geen mensen en alleen cijfers die haar uitkomen. De haan van de marktwerking in de zorg kraait victorie. Maar dat gekakel klinkt verdacht. De cijfers van de stijgende zorgkosten bekennen maar tonen geen berouw.

2 Responses to “Wil de LHV huisartsen helpen?”

  1. Essay Writing Professionals

    Write an reviews for me, writing help . essay writing help, writing help essay.

  2. Photoshop Discount

    buy cheap adobe creative suite Photoshop Discount buy cheap adobe creative suite, buy cheap adobe creative suite.