Over de Vogelvrije Huisarts

Deze heet Glenn Mitrasing, huisarts te Heerhugowaard en is de Nederlandse Zorgautoriteit, Nza,  zorgverzekeraars, Schippers, die alleen maar getallen en economische modellen zien spuugzat.

U kunt hem volgen op Twitter  http://twitter.com/VogelvrijeHArts

Enige info + “grote interview ” op Mednet: http://bit.ly/qJu8sU

Publiek optreden en interview: geen belangstelling, mijn werk gaat voor alles, nou ja: bijna alles.

3 Responses to “Over de Vogelvrije Huisarts”

 1. Roos Bos says:

  Even een reactie op dit berichtje. dr. Mitrasing is ook mijn huisarts, gelukkig wil ik zeggen.Want hij is geen man die zich in een paar minuten van je probleem afwendt. Hij denkt mee en zelfs in zijn vrije tijd is hij bereid je te begeleiden, indien nodig.Dit heb ik vorig jaar mogen ervaren bij het sterfproces van mijn man. Hij kwam dagelijks langs en nam rustig een uur de tijd om met mijn man, kinderen en mij te praten.En dit ook in het weekend en op zijn vrije dag.Hierbij liet hij zich niet tegen houden door het slechte sneeuwweer ! Hij kwam desnoods lopend. Mede door zijn grote zorg, hebben wij de laatste levensfase van mijn man thuis kunnen volbrengen. Hulde aan mijn huisarts:dr. Mitrasing !

 2. Atty Stam says:

  Ook ik wil even reageren, ik ben het helemaal met die mevrouw eens ik heb hetzelfde meegemaakt maar twee jaar terug toen mijn man ook was overleden, mijn man zag de dokter als zijn vriend, hij kwam ook in zijn vrije tijd en heeft mij en mijn man zo goed begeleid dat ik een betere huisarts niet kan wensen! Deze dokter heeft gevoel , heel veel gevoel voor zijn patienten , ook ik heb heel veel steun van hem gekregen en door zijn steun en nog kom ik er weer boven op alhoewel het heel moeilijk is! Ik vind het dan ook een hele fijne en goeie arts, en ik hoop hem nog lang te mogen hebben , hij doet zijn werk heel goed en heeft dan ook alle tijd voor je en dat kan je niet altijd zeggen van een dokter!
  Heel veel lof voor dr Mitrasing!

  Groetjes Atty Stam

 3. bonanza178 says:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 9076 more Info to that Topic: devogelvrijehuisarts.nl/?page_id=53 […]